Tack för en trevlig lördag i Linköping! Kul att så många kunde delta och att det gick bra för klasserna. 4D gick vidare till riksfinalen, bra jobbat!

I NO:n arbetar vi vidare med vatten och luft. Eleverna har fått svara på en del resonerande frågor, till exempel hur förorenat vatten kan spridas vidare genom vattnets kretslopp, samt hur träd och växter är viktiga för att skapa syre.

På SO:n har vi repeterat och övat inför provet som varit denna vecka. Eleverna är mycket duktiga och vill göra så bra som möjligt ifrån sig! De elever som varit sjuka och ej gjort provet kommer göra det i nästa vecka.

I matematiken kommer vi ha ett prov innan påsklovet som testar av delar av det vi arbetade med förra terminen. Elever kommer få repetitionshäften att öva på i skolan.

Nästa vecka är det studiedagar på måndag och tisdag, då är eleverna lediga från skolan. Vi träffar era barn igen på onsdag kl 08.00.

Ma – Ett arbetsblad om multiplikation, till fredag

Trevlig helg /personalen i lag 4