Den här veckan har hälsosamtalen med era barn startat. Samtalen med skolsköterska Susanne kommer pågå några veckor framåt.

På SO:n har vi läst om vikingaskepp och handels- och plundringsresor. En del klasser har även hunnit tillverka vikingaskepp i papper.

På matematiken arbetar vi med klockor och tabeller, samt geometri, i ma-boken som heter 4A. Därefter kommer vi börja med nästa mattebok som heter 4B.

I svenskan arbetar vi vidare med olika skrivprojekt samt tränar på läsförståelse. Läsprojektet som vi gör varje morgon kommer pågå i cirka två veckor till.

På engelskan arbetar eleverna i sin workbook utifrån olika texter som vi läser tillsammans. Vi följer även den australiensiska TV-serien Lockie Leonard.

På bilden arbetar vi bland annat med olika målartekniker. Nu fokuserar vi på blyerts- och skuggtekniker.

Nästa vecka är återigen en helt vanlig vecka då vi fortsätter med våra arbetsområden.

Trevlig helg /personalen i lag 4