Den här veckan har vi i onsdags varit på Schackfyran i Mässhallen i Norrköping. Vi hade en mycket trevlig dag, eleverna skötte sig bra och alla fyra klasser från Råssla gick vidare till distriktsfinalen som är i Linköping lördag 7/3, jättekul! Mer info kommer hem till er när vi får veta mer från Schackfyran.

I svenskan fortsätter vi med läsprojektet några veckor till. Vi har även andra skrivprojekt igång och tränar på läsförståelse.

I SO:n har vi startat upp arbetsområdet om vikingatiden. Vi kommer lära oss om hur vikingarna hade det och vad de gjorde samt hur de tänkte kring religion.

I matematiken fortsätter vi arbetet om klockan och olika tabeller.

Nästa vecka är en vanlig vecka då vi läser enligt ordinarie schema. Vi påminner om att det finns möjlighet att gå på läxhjälp på måndagar kl 08.00-08.40 i 4C:s klassrum. På måndag är det även elevråd, och inför det har vi som vanligt haft klassråd.

Om någon glömt att lämna in hälsoblanketten idag är det mycket viktigt att den kommer in på måndag, eftersom skolsköterska Susanne startar med hälsosamtalen på tisdag.

Trevlig helg /personalen i lag 4